Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

VÅRE TJENESTER


Våre ansatte har lang og bred erfaring fra alle typer arbeid på jernbanen. Og gjennomgår årlige oppdaterings kurs og godkjenninger. 

Vi har ett bredt spekter av samarbeidspartnere, slik at vi kan ta på oss alt av jobber, fra de store prosjektene til enkle befaringer og små oppdrag. 

Ta gjerne kontakt i god tid før arbeidene starter, slik at vi kan være med på planlegging fra startfasen. 


HOVEDSIKKERHETSVAKT:

Alt arbeid nærmere 2,5 meter fra nærmeste skinne eller hvor det er fare for at maskiner eller materiell kommer innenfor beskyttelsesavstand skal det være hovedsikkerhetsvakt eller lokal sikkerhetsvakt til stede mens arbeid foregår. 


LEDER FOR ELSIKKERHET:

Ved arbeider der personell, maskiner eller utstyr kan komme innenfor risikoavstand kl anlegget skal det være en leder for elsikkerhet til stede.

Leder for elsikkerhet fastsetter sikkerhetsavstand i hvert enkelt tilfelle og avgjør hvilke sikkerhets tiltak som er nødvendig for å ivareta elsikkerheten på stedet til deres personell og utstyr.


2.PERS VED FRAKOBLING:

Ved arbeid der det kreves frakobling og jording av kontaktledningsanlegget, er det krav til en 2.pers ved frakobling som er godkjent av Bane Nor.


PLANLEGGER FOR ARBEID I OG NÆR VED SPOR OG KONTAKTLEDNINGSANLEGGET:

Vi er behjelpelig med hele planleggingsfasen av deres prosjekter i og ved Bane Nor`s infrastruktur.

Vi tar oss av all bestilling av ruteordre for arbeid i spor og bestilling av elsikkerhetsplaner der det er behov for dette.

Videre så er vi behjelpelig med all annen kommunikasjon inn i mot Bane Nor i forbindelse med deres prosjekter.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn